Atvērt galveno saturu
RTU OTK RTU OTK
  • Latviešu ‎(lv)‎
    English ‎(en)‎ Latviešu ‎(lv)‎
  • Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)
  • Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas pamati
  • Sākums

Informācija par kursu

  1. Sākums
  2. Kursi
  3. Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas pamati
  4. Kopsavilkums
Uzturēšanas režīmā

Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas pamati

  • Pasniedzēja: Vita Šterna

Jūs neesat pieslēdzies. (Pieslēgties)
Pārtikas produktu ražošanas tehnoloģijas pamati
  • Latviešu ‎(lv)‎
    • English ‎(en)‎
    • Latviešu ‎(lv)‎
Datu glabāšanas kopsavilkums
Iegūt mobilo lietotni